پرسش وپاسخ

در این قسمت می‌توانید سؤالات عمومی خود را بپرسید.
دکتر راد پس از بررسی سوال شما، آن را همراه با پاسخ در همین قسمت منتشر می‌کند.
لطفا از ذکر جزئیات مربوط به اطلاعات شخصی خود در این قسمت بپرهیزید (قد، وزن، جنس و شهر محل سکونت خود را بنویسید).

سوالات پرسیده شده

من بعد زایمان دومم شکمم بزرگ موند وهرکاری میکنم کوچیک نمیشه,درشهر کوچیکی زندگی میکنم ونمیتونم لیپولیز یا ساکشن انجام دهم,میشه راهنماییم کنید چه کنم,کلا7کیلو اضافه وزن دارم,وهمین تو روحیم اثر گذاشته,یه راه سریع به من پیشنهاد کنید

سلام
اضافه وزن ۷ کیلوگرم معمولاً به رژیم و ورزش جواب می‌دهد (بهتر بود قد و وزنتان را ذکر می‌کردید).
افتادگی شکم پس از زایمان در خانم‌ها شایع بوده و معمولاً بر اثر باز شدن عضله‌ی قدام شکم از هم است. درمان این حالت لیزر لیپولیز یا لیپوساکشن به‌تنهایی نیست، بلکه باید پوست اضافی جدار شکم برداشته شود و عضله‌ی زیر آن که از هم فاصله گرفته، جمع شود (ابدومینوپلاستی).

با سلام علت احتمال افزایش حجم معده بعد از چند سال بعد از عمل اسلیو چیست ایا با رعایت کردن حجم غذای خورده شده و رزیم غذایی ایا باز هم احتمال افزایش حجم معده وجود داردو این افزایش حجم معده تا چه حدود است یعنی معده به حجم اولیه خود باز میگردد با تشکر از شما

سلام
علت افزایش حجم معده خاصیت اتساع‌پذیری معده است. ولی در عمل جراحی کلاسیک حجم معده به‌ اندازه‌ی قبل از عمل بر نمی‌گردد. تمام اعمال جراحی چاقی باید با تغییر الگوی زندگی همراه باشد.

آیا میشه تمام ترکهای پوستی را با لیزر برطرف کرد؟

تمام ترک‌ها با لیزر ۱۰۰٪ خوب نمی‌شود.
با جراحی می‌توان پوست اضافی را برداشت.

من مبتلا به بیماری آسم هستم و درجه چاقیم 6/39 می باشد آیا می توانم از روش حلقه دور معده استفاده کنم؟متشکرم

شدت آسم مهم است.
نه تنها درمان چاقی منافاتی با آسم  ندارد، بلکه سبب بهبود آسم می‌شود.

سلام
عمل حلقه میشه کرد بعدش میشه بعد چند سال حلقه برداشت مشکلی پیش میاد بعدش یا نه

می‌توان برداشت. مشکلی ندارد.
یک مزیت حلقه همین قابل برداشتن بودن آن است.

من 161 قدمه و85 کیلووزنم.بهترین عمل برای من کدومه من 35 سال دارم .لطفاهزینه عمل را هم بفرمایید.باتشکر

پلیسه معده (هشت میلیون) برای شما بهتر است. بالون معده (سه میلیون) هم قابل انجام است.

سلام اقای دکتر من اضافه وزنم 35 کیلو هستش شما فرمودین پلیسه کنم میخوام بدونم چند درصد احتمال خونریزی وجود داره و مضرراتشو بگین ممنون

سلام
احتمال یک درصد عوارض جدی مانند خون‌ریزی وجود دارد.
معده‌ی ده درصد افراد بعد از چهار سال ممکن است کمی جا باز کند و احتیاج به پلیسه‌ی مجدد داشته باشد. بیشتر این افراد به دلایل مختلف مسکن‌های قوی مانند مورفین یا ترامادول مصرف می‌کردند.

سلام من خانمی هستم 28 ساله 162 قد 100 کیلو وزنمه از چاقی زیادی رنج میبرم میشه منو راهنمایی کنید، در ضمن من نمیتوانم بیش از 3 میلیون هزینه کنم بیمه نیروهای مسلح هم دارم، 5 سال پیش هم سزارین شدم ، میشه با لیپولیز مشکلم حل کنم.چونکه قصد بارداری مجدد دارم

سلام
BMi  شما ۳۸ است. عمل اسلیو معده برای وزن شما مناسب است. با این اضافه وزن بارداری مناسب سلامت شما نیست.
لیپولیزهم فقط درمان چاقی موضعی است نه اضافه وزن .پس برای شما مناسب نیست وخطرناک هم هست.
 

سلام ممنون از اینکه با حوصله جواب سوالات ما رو میدید میشه لطف کنید و بگید که هزینه اسلیو چقدر میشه جایی هست که بیمه قبول کنه

بیمه‌ها BMI بیشتر از ۴۰ را قبول می‌کنند.
اسلیو بسته: چهارده میلیون
اسلیو باز: یازده میلیون
پلیسه معده: هشت میلیون

یعنی من نمیتونم باردار بشم دیگه اگر اسلیو انجام بدم

الآن بهتر است باردار نشوید. یک‌سال بعد از عمل، بارداری راحت و کم‌خطر است.

سلام آقای دکتر بی ام ای من 40 هستش ایا بیمه هزینه عمل رو تقبل میکنه .بیمه نیروهای مسلح دارم.ایا بیمارستان‌ بقیه الله عمل اسلیو رو انجام میده

سلام
با بیمارستان بقیة اله همکاری ندارم. معمولا بی ام آی ۴۰ را بیمه قبول می‌کند. بیمارستان‌های خصوصی هم اکثرا طرف قرارداد نیروهای مسلح هستند. 

سلام یعنی شما بیمارستانی را میشناسید که با بیمه نیروهای مسلح عمل کنه

اکثر بیمارستان‌های خصوصی

سلام خسته نباشید من 29 سال دارم قدم 1.58 وزنم 90 کدام عمل مناسب تره برای من؟

سلام
ممنون
BMI شما ۳۶ است. پلیسه معده یا حلقه معده برای شما مناسب است.

سلام خسته نباشید من 44سال دارم قدم 1.69وزن 74کیلو کدام عمل برای من مناسب است

سلام
ممنون
شما چاق نیستید و نیاز به جراحی چاقی برای کاهش وزن ندارید. ولی  افتادگی شکم و چاقی موضعی با عمل‌هایی مثل ابدومینوپلاستی یا لیزر با توجه به معاینه، قابل اصلاح است.

آیا این عمل رو برای کوچک کردن سینه هم میشه انجام داد؟

کوچک کردن یا اصلاح افتادگی سینه با جراحی ممکن است.

سلام خسته نباشید شمافرمودید با 44سال سن قد1.169وزن 74کیلو احتیاج به عمل ندارم چگونه می شود
به چه صورت افتادگی شکم وچاقی موضوعی قابل اصلاح است

احتیاج به جراحی برای کاهش وزن ندارید.
اما افتادگی پوست با جراحی یا لیزر لیپولیز قابل اصلاح است.

سلام من وزنم ٨٨ و قدم ١٧٠ است ٤٠روزه زايمان كردم براي اينكه وزنم ٦٥بشه بايد چه كار كنم

البته سزاريني بودم

سلام
اضافه وزن پس از بارداری طبیعی است و بخشی از آن برای ذخیره‌ی بدن مادر برای شیردهی است. پس حتما دوران شیردهی را کامل کنید.
کم‌خونی در خانم‌ها شایع و از علل مهم چاقی است. مصرف آهن در این‌صورت باعث کاهش وزن می‌شود. از ریزه‌خواری پرهیز کنید. اگر تهران هستید، با تعیین وقت برای ویزیت تشریف بیاورید.
شماره تماس: ۸۸۶۲۱۶۹۶ - ۰۲۱
 

با سلام واحترام-من 39 سال سن دارم قد 176 و وزن 116 کیلو که اضافه وزن زیادی دارم سه سال پیش با رژیم کنترل کردم اما متاسفانه دوباره به علت عدم رعایت به وزن اولیه برگشت.خواهشمندم اعلام نمایید چه روشی برای من مناسب است ؟
هزینه ان چقدر است؟
برای نوبت دهی تیرماه کی اقدام نمایم؟
ایا با بیمه خدمات درمانی قرارداد داری؟
در صورت نداشتن ایا اقدام به فاکتور هزینه پس از انجام ان اقدام می شود؟

سلام
بهترین نتیجه را از عمل اسلیو می‌گیرید. ولی پلیسه و یا حلقه هم برای شما نتیجه‌بخش است.
اسلیو بسته: شانزده میلیون
پلیسه: هشت میلیون
حلقه: هفت میلیون
شماره تماس: ۸۸۶۲۱۶۹۶ - ۰۲۱
معمولا بیمه چاقی در این حد را پوشش نمی‌دهد و عمل را زیبایی می‌داند.

سلام
شما فرمودید هزینه بالون دو و نیم میلیون این شامل هزینه بیمارستان هم میشه؟اگر نه لطفا بفرمایید هزینه بیمارستانش چقدره . من بیمه هم ندارم
ممنون از لطفتون

کل هزینه گذاشتن بالون سه میلیون

سلام
من گاهی مشکل ورم معده دارم برای بالن گذاشتن مجاز هستم؟

آندوسکوپی می‌کنیم. در صورتی‌که معده سالم بود همان موقع بالون می‌گذاریم (احساس نفخ و ورم شکم اکثراً مربوط به روده‌ی بزرگ است).

سلام من 155 قد و وزن75دارم 29 سالمه مجردم میخام بالن معده انجام بدم هزینش با بیمه نیروهای مسلح چقدره؟

سه میلیون

سلام من 33 سال سن 165 قد 110وزن در ضمن ریزه خوار و شیرینی خوار هستم از چاقی خیلی رنج میبرم به نظر شما بای بس بهتره یا اسلیو؟؟؟مرسی

سلام
هر دو روش خوب است. اسلیو عوارض درازمدت کم‌تری دارد. از نظر علمی برای شیرینی‌خورهای قهار، عمل دئودنال سویچ که عمل سنگین و پرعارضه‌ای است، توصیه می‌شود.
با این‌حال من این روش را  نمی‌پسندم.

سلام اقای دکتر شما عمل پروتز سینه انجام میدهید وهزینه عمل چقدر است

سلام
بله. انجام می‌دهم.
هزینه: چهار تا شش میلیون

سلام اقای دکتر روش دئودنال سویچ که همان بای پس نیست؟و میخواستم بدونم ایا بای پس نسبت به اسلیو عوارض جبران ناپذیری دارد؟؟

سلام
روش دئودنال سوییچ با بای‌پس فرق دارد و بسیار پرعارضه است. عوارض بای‌پس به‌علت سوءجذب طی دو سال اول است مانند: کم‌خونی و کمبود ویتامین.
خطرات اسلیو در دوران چند روز بعد از عمل است. شامل: خون‌ریزی و عفونت (نشت).

دوباره سلام و خیلی ممنون از اینکه با حوصله و خیلی زود جواب میدین سوال دیگه من اینه که ایا در بای پس اگر قرص ویتامین مصرف کنیم جبران میشه؟ و ایا بعد از دو سال این کمبودها جبران میشه؟ در اخر خطر حین عمل در بای پس بیشتره یا اسلیو ؟؟

سلام
ممنون
بله جواب می‌دهد. قرص، شربت یا آمپول ...
بله. دو سال طول می‌کشد تا بدن عادت کند.
خطرات نیز تقریبا شبیه به‌هم هستند.

صفحه‌ها

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.